Όλγα Ντόλτα '' γράφει '' την δική της, πολύ επιτυχημένη ιστορία στον χώρο του fitness και του personal training.

Eίναι όμορφη, μυώδης, υπερβολικά sexy και αποτελεί το πιο λαμπρό παράδειγμα στο ότι η προπόνηση με βάρη και η θηλυκότητα είναι δύο πράγματα άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό απο την κολύμβηση, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρo, αλλά πάντοτε θαύμαζε τα γυμνασμένα και θηλυκά σώματα των αθλητριών του fitness.

Αυτός ο θαυμασμός αποτέλεσε το κίνητρό της για να ξεκινήσει να γυμνάζεται με βάρη ώστε να φέρει και η ίδια το σώμα της στο επίπεδο που επιθυμούσε.

Το σώμα της ανταποκρίθηκε στην προπόνηση με βάρη πιο γρήγορα απ’ότι περίμενε ακόμα και η ίδια, γι’αυτό και έθεσε σαν στόχο να διαγωνιστεί στις κατηγορίες Shape, που συνδυάζουν τους μυς με τις θηλυκές γραμμές.

Η Όλγα έκανε κάτι περισσότερο απο αισθητή την παρουσία της στους διαγωνισμούς fitness, καθώς κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία Shape, στον πρώτο της μόλις διαγωνισμό στο NAC Mr & Ms Hellas !!

Στην συνέχεια ακολούθησε κι άλλη μία κατάκτηση της 1ης θέσης πάλι στην ΝAC Hellas, ενώ κατέκτησε και την 2η θέση στο Παγκόσμιο της Wabba,που διεξήχθη στην Φινλανδία !!

Όλες αυτές οι διοργανώσεις ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και οι διακρίσεις της Όλγας είναι αναμφισβήτητα ιδιαίτερα σημαντικές.

Η αγάπη της για τον αθλητισμό, της δημιούργησε την ανάγκη να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που αγαπά και αποτελεί για εκείνη τρόπο ζωής.

Σ’αυτό το πλαίσιο, αποφοίτησε απο το ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με πτυχίο στην Αθλητική Διοίκηση και Μarketing, ενώ είναι και Πτυχιούχος Personal Trainer και μιλάει άπταιστα 4 γλώσσες !!

Σε ατομικό επίπεδο, στοχεύει στην κατάκτηση του ΝAC Ms Universe στην κατηγορία Shape, ενώ ως Personal Trainer, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να καταπολεμήσουν την παχυσαρκία και τις παθήσεις που σχετίζονται με τον μεταβολισμό, αποκτώντας παράλληλα ένα πιο όμορφο και αθλητικό σώμα.

Πιστεύει ότι στο μέλλον όλο και περισσότερες γυναίκες θα ασχοληθούν με το fitness όχι μόνο για λόγους εμφάνισης αλλά κυρίως για λόγους ευεξίας και υγείας.

Η διατροφή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα της Όλγας και πιστεύει ότι ''είμαστε ότι τρώμε''.

Προτιμά τα μικρά και συχνά γεύματα με υγιεινές, '' καθαρές '' τροφές, αποφεύγει τα λιπαρά, τα τηγανιτά, το αλκοόλ και την ζάχαρη.

Πιστεύει στην αξία των διατροφικών συμπληρωμάτων τα οποία προσθέτει καθημερινά στην διατροφή της ώστε να της προσδώσουν μεγαλύτερη ποικιλία σε θρεπτικά συστατικά.

Εκτός απο την προπόνηση με βάρη, κάνει καθημερινά '' fasted cardio '' , νωρίς το πρωΐ, για 35’-45’, ώστε να ενισχύει την καρδιοαγγειακή της υγεία και παράλληλα να κρατάει το ποσοστό λίπους της σε πολύ χαμηλά επίπεδα όλο τον χρόνο.

Στόχος της, να γνωρίσει την δουλειά της περισσότερος κόσμος και κυρίως οι γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα καλύτερο, ομορφότερο, δυνατότερο, υγιέστερο και λειτουργικότερο σώμα.