Η Άννα Κουμή ασχολείται με τον αθλητισμό και το fitness απο πολύ μικρή ηλικία και τα τελευταία χρόνια με το αγωνιστικό κομμάτι του fitness με αξιοσημείωτες επιτυχίες, καθώς έχει στεφθεί Πανελληνιονίκης της κατηγορίας Βikini και έχει κατακτήσει την 3η θέση στην ίδια κατηγορία στο Ms Olympia Amateur !!


H Aννα λατρεύει τον αθλητισμό και την προπόνηση με βάρη την οποία συστήνει ανεπιφύλακτα σε κάθε γυναίκα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκγύμνασης των γυναικών που προπονεί η ίδια, ως μία πολύ επιτυχημένη Personal Trainer.

Η ίδια,προτρέπει όλες τις γυναίκες να γυμνάζονται με βάρη και θεωρεί την προπόνηση αυτού του είδους ως απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργηθεί ένα όμορφο, λειτουργικό, σφριγηλό και απόλυτα θηλυκό σώμα !!

Με την μοναδική της εμφάνιση, το στυλ και την προσωπικότητά της ολοκληρώνει ένα ’’πλήρες πακέτο’’ που κάθε γυνάικα θέλει να αποκτήσει.

Για οποιαδήποτε ερώτηση για θέματα διατροφής και προπόνησης μπορείτε να στείλετε email στο info@bbclub.gr, η οποία θα απαντηθεί το συντομότερο δυνατό απο την super αθλήτρια,Άννα Κουμή.

Ως μέλος των BODYBUILDING CLUB Athelets, η Άννα Κουμή στοχεύει σε ακόμα υψηλότερες διακρίσεις στο μέλλον αλλά έχει και ένα όραμα: να κάνει ευρύτερα γνωστό το fitness στην Ελλάδα και να δώσει κίνητρο σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με την γυμναστική, προσέχοντας το σώμα, την φυσική κατάσταση και την υγεία τους.
 

Τα BODYBUILDING CLUB θα αποτελέσουν ισχυρό σύμμαχο, στηρίζοντας την μεγάλη αυτή προσπάθεια της Άννας.