Φόρτωση ...

Τρόποι / Κόστος αποστολής

ΕΞΟΔΑ-ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

AΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AKIS COURIER

Mε την εταιρεία ταχυμεταφορών AKIS COURIER πραγματοποιούνται όλες οι αποστολές δεμάτων έως 15 κιλών προς όλη την ΚΥΠΡΟ,εκτός οργάνων γυμναστικής λόγω όγκου. Με την AKIS COURIER αποστέλλονται προιόντα διατροφής και αξεσουάρ λόγω όγκου και βάρους. Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες  για πόλεις όπου λειτουργούν γραφεία της AKIS COURIER.

Για τις πόλεις όπου δεν λειτουργούν γραφεία της AKIS COURIER (δυσπρόσιτες) ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες.


1_ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλη την ΚΥΠΡΟ σε ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ !!


Ολες οι παραγγελίες που αφορούν Προιόντα Αθλητικής Διατροφής και Αθλητικά Ρούχα (ανεξαρτήτως βάρους) αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ.


Ολες οι παραγγελίες χρεώνονται μόνο το κόστος Αντικαταβολής 4,00 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Σε περίπτωση που η κατάθεση είναι σε Τραπεζικό Λογαριασμό ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κόστος Αντικαταβολής,δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ χρέωση Μεταφορικών ούτε Αντικαταβολής !!

Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.Όλες οι τιμές με δόσεις (για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) των προσφερόμενων από το bodybuildingclub.com.cy προϊόντων ή υπηρεσιών είναι ΑΤΟΚΕΣ, εκτός αν ρητώς αναφέρεται διαφορετικά.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να κάνετε καταθέσεις είναι:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ: 015501099179 
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN: GR37002001550000000109917900

2__ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ σε άλλα προιόντα (που ΔΕΝ είναι ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ) ,όπως αξεσουάρ προπόνησης, είδη πολεμικών τεχνών κ.λ.π.


Το κόστος για την αποστολή με την AKIS COURIER έχει ως εξής: 
– δέμα βάρους έως 2 κιλά = 4 €
– δέμα βάρους έως 3 κιλά = 4 €
– δέμα βάρους έως 4 κιλά = 5 €
– δέμα βάρους έως 5 κιλά = 5 €
– δέμα βάρους έως 6 κιλά = 5 €
– δέμα βάρους έως 7 κιλά = 6 €
– δέμα βάρους έως 8 κιλά = 6 €
– δέμα βάρους έως 9 κιλά = 6 €
– δέμα βάρους έως 10 κιλά = 6 €
– δέμα βάρους έως 11 κιλά = 11 €
– δέμα βάρους έως 12 κιλά = 12 €
– δέμα βάρους έως 13 κιλά = 13 €
– δέμα βάρους έως 14 κιλά = 14 €
– δέμα βάρους έως 15 κιλά = 15 €,


3 €.Το κόστος για την αποστολή με την AKIS COURIER σε περιοχές όπου

χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες ,έχει ως εξής: 
– δέμα βάρους έως 2 κιλά = 7 €
– δέμα βάρους έως 3 κιλά = 8 €
– δέμα βάρους έως 4 κιλά = 10 €
– δέμα βάρους έως 5 κιλά = 11 €
– δέμα βάρους έως 6 κιλά = 12 €
– δέμα βάρους έως 7 κιλά = 13 €
– δέμα βάρους έως 8 κιλά = 14,5 €
– δέμα βάρους έως 9 κιλά = 15,5 €
– δέμα βάρους έως 10 κιλά = 17 €
– δέμα βάρους έως 11 κιλά = 18 €
– δέμα βάρους έως 12 κιλά = 19 €
– δέμα βάρους έως 13 κιλά = 21 €
– δέμα βάρους έως 14 κιλά = 22 €
– δέμα βάρους έως 15 κιλά = 23 €


Σημαντική παρατήρηση: επειδή δεν είναι δυνατόν να γνωρίζετε εάν η περιοχή που θα γίνει η αποστολή θεωρείται δυσπρόσιτη από την εταιρεία ταχυμεταφορών AKIS COURIER, το τμήμα αποστολών μας θα καλεί κάθε πελάτη του οποίου η αποστολή θεωρείται δυσπρόσιτη ,ώστε να τον ενημερώνει για το κόστος αποστολής. Εναλλακτικά θα μπορεί εάν θέλει να δηλώνει έτσι τόπο αποστολής το κοντινότερο γραφείο της AKIS COURIER ώστε να έχει χαμηλότερη χρέωση.

3 . AΠΟΣΤΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ BODYBUILDING CLUB.

Η παράδοση οργάνων γυμναστικής σε πόλεις όπου λειτουργούν καταστήματα BODYBUILDING CLUB πραγματοποιείται με αυτοκίνητα της εταιρείας μας σε 1-6 εργάσιμες ημέρες. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας υπεύθυνος συνεργάτης μας θα σας καλέσει ώστε να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παράδοσης καθώς επίσης και για το κόστος μεταφοράς.

Σε κάθε περίπτωση θα προηγείται της παράδοσης ενημερωτικό τηλεφώνημα σχετικά με το κόστος μεταφοράς.

2. AΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (πρακτορείο) ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ BODYBUILDING CLUB

Η αποστολή σε πόλεις όπου δεν λειτουργούν καταστήματα BODYBUILDING CLUB μεγάλων δεμάτων άνω των 15 κιλών ή γενικότερα των οργάνων γυμναστικής ,γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των προιόντων θα πρέπει υποχρεωτικώς να έχει προπληρωθεί είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην ιστοσελίδα μας είτε με κατάθεση σε αριθμό λογαριασμού τραπέζης. Το κόστος της μεταφοράς πληρώνεται απ'ευθείας στην μεταφορική εταιρεία όταν σας παραδώσει το προιόν. Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας μπορεί να γίνει είτε από την εταιρεία είτε από τον πελάτη ,εφόσον επιθυμεί συγκεκριμένη μεταφορική.
Το κόστος αποστολής με μεταφορική εταιρεία καθορίζεται από την μεταφορική εταιρεία και μόνο, χωρίς να συμμετέχει η εταιρεία μας σε αυτό και πάντα ανάλογα με τον όγκο , το βάρος και την χιλιομετρική απόσταση του τόπου παράδοσης. Χρόνος παράδοσης στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας 1-5 εργάσιμες ημέρες.

3.ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ BODYBUILDING CLUB

Τα είδη, διάδρομοι γυμναστικής, ποδήλατα, ελλειπτικά,κωπηλατικές & πλατφόρμες δονήσεων παραδίδονται από την εταιρεία μας συναρμολογημένα έτοιμα προς χρήση χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ταυτόχρονα με την παράδοση πραγματοποιείται και επίδειξη λειτουργίας του μηχανήματος.

Όλα τα υπόλοιπα όργανα γυμναστικής ( πάγκοι, πολυόργανα, κ.τ.λ.) παραδίδονται στην συσκευασία τους. Εάν το επιθυμείτε μπορεί να γίνει συναρμολόγηση από τεχνικό της εταιρείας μας ,με το ανάλογο κόστος:
πάγκοι – μικρά όργανα = 30 €
πολυόργανα – παιχνίδια = 60 €
μπιλιάρδο = 80 €