10-MT-140

NITROTECH PERF. SERIES 4lbs

MUSCLETECH

MUSCLETECH NITROTECH PERFORMANCE SERIES 4lbs

Περισσότερα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
€47,00 Τιμή €63,00
Ποσότητα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δοσολογία

Πάρτε 1 δόση αμέσως μετά την προπόνησή σας. Πίνετε 1-2 δόσεις την ημέρα ενδιάμεσα από τα γεύματα με άδειο στομάχι.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε άνδρες-γυναίκες που γυμνάζονται συστηματικά , σε δραστήρια άτομα που θέλουν να συμπληρώνουν τη διατροφή τους με ανώτερης ποιότητας πρωτεΐνη.

Σε αθλητές και αθλούμενους που επιθυμούν περισσότερη δύναμη, καλύτερη απόδοση, ταχύτερη μυϊκή αποκατάσταση.

Σε όσους παρουσιάζουν γαστρεντερικά προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια πρωτεΐνη που να περιέχει πεπτικά ένζυμα.

000muscletech%20logo.png?1618475734099

Διατίθενται και σε συσκευασία 2lbs.http://www.bbclub.gr/el/muscletech-nitrotech-performance-series-2lbs.html

H NITROTECH της ΜuscleTech είναι η πιο δημοφιλής πρωτεϊνική φόρμουλα στον κόσμο.

Είναι ένα προϊόν το όνομα του οποίο αποτελεί τον ορισμό του συμπληρώματος πρωτεΐνης και όχι τυχαία:

Η NITROTECH ήταν η πρώτη πρωτεΐνη που παρασκευάστηκε με την τεχνολογία της Νανομοριακής Διασποράς που εξασφάλιζε τη δημιουργία πρωτεϊνικών μορίων με 7400% μικρότερο μέγεθος συγκριτικά με τα απλά πρωτεϊνικά μόρια.

Αυτό εξασφάλιζε την ταχύτερη μεταφορά και λήψη αμινοξέων από τα μυϊκά κύτταρα κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και αμέσως μετά την προπόνηση που η πλήρης απορρόφηση αμινοξέων είναι επιτακτική για το ’’μπλοκάρισμα’’ του καταβολισμού και την έναρξη της διαδικασίας μυϊκής ανάρρωσης-αποθεραπείας.

Η NITROTECH υπήρξε και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην ταχύτερη μεταφορά και λήψη αμινοξέων από τα μυϊκά κύτταρα χωρίς περιττό λίπος και σάκχαρα.

Η NITROTECH δεν περιέχει κανένα άγνωστο ή ’’κρυμμένο’’ συστατικό στη σύνθεσή της αλλά μόνο ποιοτικά συστατικά ανάπτυξης για πραγματικά αποτελέσματα στην καθημερινή προσπάθεια στην προπόνηση.

Η NITROTECH διατίθεται σε 5 διαφορετικές, συναρπαστικές γεύσεις και αναμειγνύεται στιγμιαία σε νερό, γάλα, γιαούρτι, χυμό ή κυριολεκτικά σε ότι άλλο θέλετε !!

Η ΝΙΤRΟΤΕCH κάνει αισθητή τη διαφορά μεταξύ της ποσότητας πρωτεΐνης που απλά λαμβάνεται και της ποσότητας πρωτεΐνης που όχι μόνο λαμβάνεται αλλά και αφομοιώνεται πλήρως, αυξάνοντας μέχρι και 60% την απορρόφηση ενεργών πρωτεϊνικών μορίων από τον οργανισμό !!

Η NITROTECH εξασφαλίζει και διατηρεί τη θετική ισορροπία αζώτου χάρη στις μοναδικές αναλογίες αμινοξέων που περιέχει κι έτσι επιτυγχάνει τέλεια τους στόχους της μυϊκής ανάπτυξης, ιδιαίτερα για εκείνα τα αθλήματα που απαιτούν δύναμη.

Αν θέλετε κι εσείς να αυξήσετε άμεσα τη μυϊκή σας μάζα, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν που δεν υπόσχεται αλλά πραγματοποιεί, τότε χρησιμοποιήστε την καλύτερη πρωτεΐνη στον κόσμο, χρησιμοποιήστε τη NITROTECH !!

Με αυτά και άλλα πολλά η ΝΙΤRO TECH επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την κυριαρχία της και την κατάκτηση της απόλυτης κορυφής ανάμεσα σε κάθε άλλο συμπλήρωμα πρωτεΐνης !!

Η καλύτερη φόρμουλα NITROTECH που παρασκευάστηκε ποτέ, έφτασε στην Ελλάδα φυσικά στα BODYBUILDING CLUB.

Απευθύνεται σε όλους εκείνους, άνδρες – γυναίκες που γυμνάζονται συστηματικά, σε δραστήριους ανθρώπους που θέλουν να συμπληρώνουν πρωτεΐνη στη διατροφή τους, σε αθλητές και αθλούμενους αλλά και σε εκείνους τους "απαιτητικούς" που θέλουν περισσότερη δύναμη, καλύτερη απόδοση, ταχύτερη ανάρρωση μετά την προπόνηση.

Η νέα NITROTECH περιέχει 20% περισσότερη πρωτεΐνη συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση και παρέχει 30gr ολοκάθαρης πρωτεΐνης. Η κύρια πηγή πρωτεΐνης που χρησιμοποιείται είναι απομονωμένος ορός γάλακτος (whey isolate) όπου η βιολογική του αξία είναι η υψηλότερη που υπάρχει.

Περιέχει 3gr κρεατίνης ανά δόση με σκοπό την αύξηση της δύναμης, της αντοχής και της μυϊκής ισχύος. Περιέχει ταυρίνη – βήτα αλανίνη – γλυκίνη. Τα συγκεκριμένα αμινοξέα αυξάνουν την πρωτεϊνοσύνθεση, βελτιώνουν την αξιοποίηση της γλυκόζης από τους μυς, αυξάνουν την κυτταρική ενυδάτωση και επομένως τον όγκο των μυών.

Δεν περιέχει λίπος ή χοληστερόλη, έχει μόλις gr υδατανθράκων σε κάθε δόση, περιέχει 100mg από τα αναγκαία πεπτικά ένζυμα για τη διάσπαση της πρωτεΐνης και 50mg παπαΐνης που προέρχεται από την παπάγια και συμβάλει στην καλύτερη απορρόφηση της πρωτεΐνης και στη μείωση των φλεγμονών που δημιουργούνται από την έντονη προπόνηση.

Η απόλυτη πρωτεΐνη έγινε ακόμα καλύτερη και είναι γεγονός ότι θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα που θα σας δώσει. Άλλωστε τόσα χρόνια τώρα η NITROTECH θεωρείται και είναι η καλύτερη πρωτεΐνη σε όλο τον κόσμο. Απλά έγινε ακόμα καλύτερη ... !!!

Η νέα NITROTECH επιτέλους είναι γεγονός και είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά...!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Σε άνδρες και γυναίκες που ασχολούνται με την γυμναστική, σε αθλητές και δραστήριους ανθρώπους που επιζητούν περισσότερη μυϊκότητα, περισσότερη δύναμη, καλύτερη απόδοση, ταχύτερη ανάρρωση μετά την προπόνηση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΩΦΕΛΗ

 • Περιέχει 30gr πρωτεΐνης σε κάθε δόση, δηλ. 20% περισσότερη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.
 • Περιέχει πρωτεΐνη που προέρχεται από απομονωμένο ορό γάλακτος ως κύρια πηγή. Πρακτικά την καλύτερη βιολογικής αξίας πηγή πρωτεΐνης με άμεση & πλήρη αφομοίωση
 • Περιέχει 3gr κρεατίνης ανά δόση, με σκοπό την αύξηση της δύναμης, της ισχύος και της αντοχής.
 • Αμινοξέα γρήγορης αποδέσμευσης
 • Ενισχυμένη με ταυρίνη, βήτα αλανίνη και γλυκίνη. Τα συγκεκριμένα αμινοξέα αυξάνουν την πρωτεϊνοσύνθεση, βελτιώνουν την αξιοποίηση της γλυκόζης από τους μυς και αυξάνουν την κυτταρική ενυδάτωση και τον όγκο των μυών ως τελικό αποτέλεσμα.
 • Πρωτεϊνική φόρμουλα με σχεδόν μηδενικά ποσοστά λίπους και υδατανθράκων.

*Γιατί η NITROTECH PERFORMANCE SERIES είναι η καλύτερη φόρμουλα που φτιάχτηκε ποτέ;

1. Περιέχει την περισσότερη πρωτεΐνη από όλες τις παλαιότερες φόρμουλες NITRO TECH δηλ. 30gr/δόση.

2. Χρησιμοποιεί ως κύρια πηγή πρωτεΐνης τον απομονωμένο ορό γάλακτος (whey isolate) που είναι ο καλύτερα αφομοιώσιμος και αξιοποιήσιμος από το σώμα.

3. Μόλις 2gr υδατάνθρακα ανά δόση, ποσότητα μικρότερη από όλες τις άλλες εκδόσεις.

4. Χαμηλότερο λίπος – χοληστερόλη.

5. Ενισχυμένη με αμινοξέα "κλειδιά" της πρωτεϊνοσύνθεσης όπως η βήτα αλλανίνη, η γλυκίνη και η ταυρίνη.

6. Υπέροχη γεύση, βραβευμένη με χρυσό μετάλλιο γεύσης από το American Masters of Taste.

*Τι κάνει τη NITROTECH καλύτερη συγκριτικά με τον ανταγωνισμό;

1. Η NITROTECH γράφει αναλυτικά όλα τα συστατικά που περιέχει και μάλιστα στις ακριβείς ποσότητες, έτσι ο καταναλωτής γνωρίζει επακριβώς τις ποσότητες των συστατικών που προσλαμβάνει. Κάποιες εταιρίες δεν αναγράφουν την ακριβή αναλογία των συστατικών για να κρύψουν τις ανεπαρκείς ποσότητες των συστατικών.

2. Η NITROTECH έχει μεγάλο αριθμό από πανεπιστημιακές μελέτες που δείχνουν ότι πράγματι είναι αποτελεσματική στην αύξηση της δύναμης και της μυϊκότητας. Άλλωστε η ΜUSCLETECH είναι αντικειμενικά η πρώτη εταιρεία προϊόντων ειδικής διατροφής σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία χρησιμοποιεί πανεπιστημιακές μελέτες για να πιστοποιήσει τα αποτελέσματα των προϊόντων της.

3. Περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη και χαμηλότερα ποσοστά υδατανθράκων και λίπους συγκριτικά με το μέσο όρο των πρωτεϊνικών σκευασμάτων που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

4. Περιέχει κρεατίνη και μάλιστα στη σωστή αναλογία με την πρωτεΐνη ώστε να αυξάνονται τα ενεργειακά αποθέματα και η μυϊκή μάζα.

5. Περιέχει επιπροσθέτως τα 3 κυριότερα αμινοξέα που σχετίζονται με την αύξηση της πρωτεινοσύνθεσης (ταυρίνη – βήτα αλανίνη – γλυκίνη).

6. Περιέχει 100mg από τα απαραίτητα ένζυμα για τη διάσπαση της πρωτεΐνης και των υδατανθράκων και 50mg παπαΐνης που προέρχεται από την παπάγια και συμβάλει στην καλύτερη απορρόφηση της πρωτεΐνης και στη μείωση των φλεγμονών που δημιουργούνται από την έντονη προπόνηση.

NITROTECH PERFORMANCE SERIES

 • 30gr πρωτεΐνη
 • 2gr υδατάνθρακες
 • 3gr κρεατίνη
 • 4gr αλανίνης – γλυκίνης – ταυρίνης
 • 100mg πεπτικών ενζύμων

mt_nitro_tech_4lb_info_2000x.png

Το προϊόν προστέθηκε στη wishlist
Προστέθηκε για σύγκριση