Φόρτωση ...

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ

Για ποιό λόγο να επιλέξω γυμναστική σε Πλατφόρμα Δονήσεων AXXON POWER FIT-PLATFORM

ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ-ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ !!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ !!

Επειδή όλοι* γυμνάζονται με Πλατφόρμα Δονήσεων:

*αθλητές

*γυμναστές

*μοντέλα

*ηθοποιοί

*τραγουδιστές

*παρουσιαστές

Είναι τυχαίο οτι επιλέγουν Πλατφόρμα Δονήσεων AXXON POWER FIT-PLATFORM ;;

__ H προπόνηση σε μια Πλατφόρμα Δονήσεων AXXON POWER FIT-PLATFORM αποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση για όσους στερούνται διαθέσιμου χρόνου για προπόνηση, θέλουν όμως να βρίσκονται σε καλή φυσική και σωματική κατάσταση και επιδιώκουν να μειώσουν το ποσοστό λίπους ,σφίγγοντας ταυτόχρονα το σώμα τους.

__ Τα οφέλη της προπόνησης με δονήσεις AXXON POWER FIT-PLATFORM είναι πολλαπλά καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και ναγυμνάσετε όλες τις μυικές ομάδες του σώματος εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι δονήσεις που ασκούν τα μηχάνηματα AXXON  POWER FIT-PLATFORM προκαλούν τη σύσπαση των μυών,όπου η ένταση της σύσπασης που δέχονται οι μύες είναι αποτέλεσμα της επιλεγόμενης συχνότητας στο μηχάνημα.

Στις πιο υψηλές συχνότητες οι ταλαντώσεις που κάνουν τα μηχανήματα AXXON POWER FIT-PLATFORM μπορεί να φτάσουν έως και τις 50 ανά δευτερόλεπτο !! 

Ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλέξετε οι ταλαντώσεις μπορεί να είναι κάθετες καθώς και τρισδιάστατες.

Επιλέξτε ανάλογα με το επίπεδό σας:

__ 1 __  Επίπεδο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

__ 2 __  Επίπεδο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

Ο πιο σύγχρονος και εναλλακτικός τρόπος προπόνησης που μετατρέπει την άσκηση σε απόλαυση μπορεί να γίνει πραγματικότητα !!

Η προπόνηση σε οπιαδήποτε Πλατφόρμα Δονήσεων AXXON POWER FIT-PLATFORM  είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς σας επιτρέπει να:

_ χρησιμοποιήσετε πολύ υψηλές εντάσεις και να γυμνάσετε πολύ βαθιά ΟΛΕΣ τις μυικές ίνες !!

_ χωρίς να προκαλείτε επιβάρυνση στο σκελετό και τις αρθρώσεις σας !!

Σκεφθείτε οτι 15 λεπτά προπόνησης στο μηχάνημα ΑΧΧΟΝ POWER FIT-PLATFORM ισοδυναμούν με μιάμιση ώρα εντατικής προπόνησης στο γυμναστήριο !!

Συμβάλλει στην τόνωση όλων των μυϊκών ομάδων,βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, αυξάνει την γράμμωση, διώχνει το περιττό λίπος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση.

Απλά,εύκολα και γρήγορα !!

Είναι τυχαίο οτι οι πλέον επιτυχημένοι αθλητές έχουν σπίτι τους μια Πλατφόρμα Δονήσεων και οι περισσότεροι συνδυάζουν την προπόνηση που κάνουν με την Πλατφόρμα Δονήσεων ;;