Φόρτωση ...

AXXON PRO FITNESS

Τα Οργανα Γυμναστικής AXXON PRO είναι Κορυφαίας Ποιότητας και Εργονομίας Επαγγελματικά Μηχανήματα Γυμναστικής που αποτελούν την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας και τα οποία με τη σωστή χρήση εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα.

Κατασκευασμένα με σκελετό βαριάς κατασκευής για πραγματική προπόνηση, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε αθλούμενο -ακόμα και στον αρχάριο -  να εκτελέσει κάθε άσκηση με σωστό τρόπο, στοχεύοντας στην εκγύμναση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων.

Από τον πιο μικρό αλτήρα (βαράκι) μέχρι τον πιο εξελιγμένο ηλεκτρικό διάδρομο ή πολυόργανο, στην ΑΧΧΟΝ PRO θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα από όργανα γυμναστικής υψηλής ποιότητας για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στο δίκτυο καταστημάτων BODYBUILDING CLUB διατίθενται όλες οι σειρές επαγγελματικών μηχανημάτων ΑΧΧΟΝ PRO. 

Hλεκτρικοί διάδρομοι, ελλειπτικά, κωπηλατικές, ποδήλατα γυμναστικής (όρθια ή καθιστά), crosstrainers, μηχανήματα διπλής λειτουργίας, πάγκοι γυμναστικής, βάρη, μπάρες, αλτήρες, μονόζυγα-δίζυγα, πάγκοι κοιλιακών-ραχιαίων και πολλά άλλα, που έχουν ένα κοινό:

_ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

_ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

_ ΕΠΙΣΗΜΟ SERVICE ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τα  Οργανα Γυμναστικής AXXON PRO  προορίζονται για κάθε είδους επαγγελματική χρήση σε γυμναστήρια, ξενοδοχεία, fitness και personal studios, σχολές  crossfit,hals και φυσικά μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του ερασιτέχνη που θέλει να δημιουργήσει τον προσωπικό του χώρο προπόνησης ακόμα και στο σπίτι.

Όλα μας τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα με  τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και εξασφαλίζουν αντοχή και διάρκεια στον χρόνο.

Όσο για τις τιμές τους, αυτές είναι κυριολεκτικά οι χαμηλότερες της αγοράς, καθώς όραμα και μεράκι όλων των ανθρώπων της AXXON PRO είναι η εξάπλωση του fitness και του wellness και η καθιέρωσή τους ως τρόπο ζωής, για καλύτερη υγεία, ευεξία και ψυχική διάθεση,

Και όλοι εμείς στην AXXON PRO είμαστε πολύ υπερήφανοι για το έργο που επιτελούμε !!


Βρέθηκαν 81 Προϊόντα
 
0
Κωδικός: 30-AX-247 ΑΧΧΟΝ PRO RECUMBENT BIKE LUCE G1 (8010)

Από:  1,890.00   1,240.00

   
0
Κωδικός: 30-AX-246 ΑΧΧΟΝ PRO UPRIGHT BIKE LUCE G2 (8020)

Από:  1,720.00   1,195.00

   
0
Κωδικός: 910 WIDE CHEST PRESS

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

 
 
0
Κωδικός: 925 LOW ROW

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

   
0
Κωδικός: 30-AX-248 ΑΧΧΟΝ PRO CROSS TRAINER G3 (8200)

Από:  2,800.00   1,840.00

   
0
Κωδικός: 905 CHEST PRESS (ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΗΘΟΥΣ)

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

 
 
0
Κωδικός: 915 INCLINE CHEST PRESS (ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΠΙΚΛΙΝΕΙΣ Π...

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

   
0
Κωδικός: 920 PULL DOWN (ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΛΑΤΗΣ)

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

   
0
Κωδικός: 940 REAR KICK

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

 
 
0
Κωδικός: 945 CALF

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

   
0
Κωδικός: T1002 LEG EXTENSION (ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑ...

[Επικοινωνήστε μαζί μας]

   
0
Κωδικός: 930 ROW (ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗΣ)

[Επικοινωνήστε μαζί μας]